Erkende Inboedel Taxateurs

Voor Inboedeltaxaties bent u bij ons aan het juiste adres!

Over ons

 

Deze website Erkende Inboedel Taxateurs is een onderdeel van Erkende Inboedel Taxateurs. Ons kantoor is gevestigd in Enschede, maar de taxaties zijn uiteraard gericht op heel Nederland. We kunnen dus in elke plaats in Nederland roerende zaken, zoals bijvoorbeeld de inboedel, taxeren.

Wij werken uitsluitend met bevoegde taxateurs. Onze taxateurs hebben door jaren van scholing en studie een rationele kijk gekregen op antieke en gebruikte en/of nieuwe goederen. Hierdoor kan een taxatierapport door verschillende instanties gebruikt worden. Naast deze unieke manier van werken is er een enorme databank aan accurate gegevens verzameld die, naast de parate kennis, telkens aangesproken kan worden.

Wanneer u contact  met ons wilt opnemen, gebruik dan ons contactformulier. Voor een concrete taxatie kunt u geheel vrijblijvend ons aanvraagformulier invullen. De taxateur zelf neemt dan direct telefonisch contact met u op om uw taxatie aanvraag te bespreken.

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Wij gaan daarom altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Meer hierover leest u in ons privacybeleid.

 

 

 

Erkende Taxateurs
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
088-4303049
E-mail
kvk-nr: 08099570